Fusilli cu bilute de carne tocata

de MotanLaOale in Fusilli, 28 Mar 2012 | 5786 vizualizari

 

Vazute la Mitinita si incercate. Au iesit bune rau. Am mai modificat la arome putin.

 

INGREDIENTE

  • 400g paste fusilli
  • 400g carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 1 felie de paine uscata
  • 1 cartof
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri bulion
  • ulei
  • boia
  • vegeta
  • cimbru
  • oregano
  • 5-6 cuisoare
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu bilute de carne tocata:

Din ingrediente, fara paste, rosii si arome seface o pasta ca de parjoale si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac bilute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.

Se adauga bilutele si se introduce la cuptor pentru 15-20 minute pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb pastele se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se toarna sosul cu bilute peste paste, se amesteca si este gata.

Se pot presara si cu cascaval, sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bilute de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno